Om os

Vi er her for at skabe uforglemmelige minder, fester og sjove følelser for dig. Nordfest forstår at behage, underholde og forene folk, så deres latter kan høres i selv den anden ende af verden.

Sjovt med nordfest.dk

Det hele startede for 15 år siden, da to venner som hver især er meget aktive, besluttede sig for at arrangere et skolearrangement. 

Blev det godt? 

Nej. Det blev godt perfekt! Det virkede selvfølgelig bare sådan for os, men vi indså at det var noget helt særligt, at underholde folk gennem arrangementer – vi har en helt særlig tilgang til det. Vi tænkte at det skulle finpudses, og at vi skulle lære meget mere.

Vi startede med teater- og improvisationsundervisning, lærte at tale og ikke at være bange for at præsentere os selv for et stort såvel som lille publikum. Vi fortsatte – vi gav ikke op – igen og igen klarede vi nye arrangementer. Vi analyserede – vi lærte psykologien i at forstå mennesker og deres ønsker. Forstår vi det nu? Nej, men vi ved hvad vi skal gøre for at forene, underholde og opmuntre – selv dem som er generte og bange for at deltage. Vi testede. Vi vandt. 

Vi vil ikke prale, men vi har gennemført flere tusinde arrangementer, både store og små. Vi kan roligt sige, at vi har fået mest erfaring og træning ved bare at kaste os ud i det. Vi ved hvordan vi gør, så du får glæde og uforglemmelige minder. 

Derfor er det nu, du skal fejre – med Nordfest!

Vi er meget forskellige, og hver af os har forskellige styrker - ved at kombinere dem skaber vi unikke løsninger.